Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@16:58:56 GMT

باغ لاله های کرج به میهمانی خانه ها می رود

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۱۳۶۸

باغ لاله های کرج به میهمانی خانه ها می رود

پیمان بضاعتی پور روز یکشنبه به ایرنا گفت : این مجموعه زیبا در فروردین و اردیبهشت سال های گذشته پذیرای صدها گردشگر از گوشه و کنار کشور و البرز بود که امسال به دلیل بیماری کرونا مناظر آن از طریق فضای مجازی به نمایش گذاشته می شود.

وی بیان داشت : در مجموع ۳۰۰ هزار پیاز لاله در باغ گل‌های بوستان شهید چمران کرج کاشته شده که تاکنون ۷۰ درصد آنها به گل نشسته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکوفا شدن گل های لاله که در ۱۶ واریته رنگی در نقاط مختلف باغ کاشته شده اند، زیبایی و طراوت خاصی به این مجموعه داده است.

رییس سازمان سیما ، منظر و زیبا سازی شهرداری کرج  ادامه داد: منتظریم ظرف چند روز آینده، مابقی لاله‌های کاشته شده هم شکوفا شود تا بتوانیم تور بازدید مجازی از این باغ را برگزار کنیم.

بضاعتی پور گفت: لینک بازدید مجازی از باغ لاله‌های کرج به زودی در شبکه های اجتماعی فعال استان قرار داده می شود تا البرزنشینان بتوانند در زمانی که در منزل به سر می برند و مشغول استراحت هستند، با کلیک بر روی آن به صورت مجازی وارد باغ گل‌ها شده و از زیبایی آن لذت ببرند. 

رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کرج گفت: سال گذشته در کنار ۲۰۰ هزار لاله کاشته شده در این باغ از گونه های دیگری از گل‌ها همچون شب بو و بنفشه نیز استفاده شده بود ولی امسال با توجه به افزایش ۱۰۰ هزار تایی پیاز لاله ها  نیازی به کاشت سایر گونه ها احساس نشد.

بضاعتی پور توضیح داد: با توجه به شیوع  ویروس کرونا و ضرورت کاهش حضور مردم در مکان های عمومی، به نظر نمی رسد تا پایان عمر گل  این لاله ها درهای باغ گل‌های کرج به روی علاقه مندان باز شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا زیبایی شبکه های اجتماعی شهرداری فضای سبز فضای مجازی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی کاشته شده لاله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۱۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موی روی لاله گوش نشانه چیست؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حضور موی گوش یا موی درون گوش را نباید به آسانی نادیده گرفت. اگر چشمان پنجره‌های روح هستند، گوش‌ها پنجره‌هایی به سمت قلب محسوب می‌شوند. به همین دلیل، ما در بخش سلامت می‌خواهیم به شما بگوییم که حضور موی گوش شما می‌تواند به عنوان یک هشدار جدی درباره سلامتی شما باشد. به گفته علم، موهای درون مجرای گوش، مانند یک باغ کوچک پر از موهای سیاه، یک نشانه شایع برای حمله قلبی است.

بیشتر بخوانید: چگونه تشخیص دهیم ریزش مو داریم؟

در سال ۱۹۷۳ دکتر ساندرز تی. فرانک و تیم تحقیقاتی اش پژوهشی را در ژورنال پزشکی نیو اینگلند منتشر کردند که مدعی بودند چین و چروک مورب نرمه‌ی گوش، که بعداً به نام "علامت فرانک" شناخته شد، می‌تواند نشان‌دهنده‌ی وجود بیماری سرخرگ‌های قلبی (سی اِی دی) باشد.

سی اِی دی یک مشکل گرفتگی عروق است که در آن پلاک‌های مومی درون رگ‌ها جمع می‌شوند و با نام تصلب شرایین نیز شناخته می‌شود. هنوز هم نمی‌دانیم چگونه این ایده به ذهن این پزشکان رسید، اما پژوهش‌های بعدی نیز نشان داده‌اند که علامت فرانک می‌تواند نشان دهنده‌ی بیماری‌های قلبی و عروقی دیگری نیز باشد.

گروهی از پزشکان که به این ارتباط غیب‌گویانه بین گوش و قلب معتقد شده بودند، برای پیدا کردن پاسخ به این پرسش که آیا موی داخل مجرای گوش می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ‌های قلبی باشد، با متخصصان پوست همکاری کردند.

در سال ۱۹۸۴، مطلبی در ژورنال پزشکی نیواینگلند منتشر شد که در آن ادعا شده بود وجود چین و چروک مورب نرمه گوش، که علامت فرانک نامیده می‌شود، می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ‌های قلبی باشد. در این مطالعه که بر روی ۴۳ مرد و ۲۰ زن صورت گرفته بود، ۹۰ درصد از شرکت کنندگانی که این علامت را داشتند، نارسایی قلبی را تجربه کرده بودند.

در گذشته، برخی پزشکان از جمله ریچارد اف. واگنر از دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون، باور داشتند که بالا بودن سطح هورمون آندروژن در بدن به دلیل افزایش تولید سلول‌های قرمز خون، می‌تواند منجر به ایجاد لخته در عروق شود.

در سال ۱۹۹۱، پژوهش دیگری نیز در ژورنال قلب انگلستان منتشر شد که بیان می‌کرد در بین ۶۰۲ بیمار مرد مبتلا به سی‌ای دی و ۳۰۰ مرد سالم، وجود چین و چروک مورب نرمه‌ی گوش با افزایش ریسک بروز سی‌ای دی مرتبط است.

همچنین در سال ۱۹۹۲، یک پژوهش دیگر نیز در ژورنال قلب آمریکا منتشر شد که نتایج مشابهی را تأیید کرد. این پژوهش‌ها به معنای قطعی وجود رابطه‌ی میان چین نرمه‌ی گوش و موی گوش با بروز سی‌ای دی نیستند، اما این نتایج باعث شدند که این موضوع مورد توجه پزشکان و پژوهشگران قرار گیرد.

مطابق با یافته‌های ادستون ای، چین نرمه‌ی گوش و موی گوش با بیماری سی‌ای دی در مردان و زنان به شدت مرتبط است. همچنین چین نرمه‌ی گوش با مرگ ناگهانی قلبی (اس سی دی) در مردان مرتبط است. همچنین، بیماران جوان‌تر باعث بالا رفتن ارزش اخباری مثبت می‌شوند.

در پژوهش ای، ۵۲۰ کالبدشکافی مورد بررسی قرار گرفته بود و برخی ویژگی‌های بدنی مانند بی ام آی، وزن طحال، ضخامت چربی شکمی و شش ویژگی دیگر نیز ارزیابی شده بودند. این مقاله در نسخه‌ی ماه ژوئن ۲۰۰۶ ژورنال امریکایی آسیب شناسی پزشکی قانونی منتشر شده بود.

حرف آخر: هر مویی روی لاله گوش علامت بیماری نیست

هنوز دلایل دقیق ارتباط بین موی گوش و حمله‌ی قلبی مشخص نیست. برخی افراد معتقدند که مصرف مکمل‌های تستوسترون ممکن است در این ارتباط نقش داشته باشد، در حالی که دیگران فکر می‌کنند که افزایش وزن و چاقی باعث افزایش خطر حمله قلبی می‌شود. با این حال، هیچ کس نمی‌تواند موی داخل گوش را به طور مستقیم به عنوان عاملی برای این ارتباط مرتبط با حمله‌ی قلبی معرفی کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229231 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری میهمانی غدیر
  • درخت کشی در تهران
  • اجازه اعدام درختان در پارک لاله را نخواهیم داد
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • (ویدئو) شایعۀ قطع درخت در پارک لاله صحت ندارد
  • استان قزوین میزبان لاله گمنام 
  • تجمع اعتراضی مردم در پارک لاله علیه زاکانی
  • (تصاویر) تهدید درخت‌های قدیمی پارک لاله؟
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟